Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Şubat 2018 - 10:23 Yorum: 0

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda sahte kimlik taşıyan bir kişiden 300 gram kubar esrar ele geçirildi.

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda sahte kimlik taşıyan bir kişiden 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahsın ayrıca birçok suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre Himmetdede Mahallesi'nde Himmetdede Jandarma Karakol Komutanlığı il İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yol uygulamasında durumundan şüphelenilen bir kişi üzerinde arama yapıldı. Şahıstan 300 gram kubar esrar ele geçiren ekipler, üzerindeki kimliğin de sahte olduğunu belirledi. Yapılan detaylı incelemede şahsın O.K. olduğu belirlenirken, birçok suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken O.K. gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber