Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

Jandarmadan FETÖ/PDY operasyonu

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik jandarma tarafından sürdürülen operasyonlarda 2 örgüt üyesi yakalandı.

Jandarmadan FETÖ/PDY operasyonu

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik jandarma tarafından sürdürülen operasyonlarda 2 örgüt üyesi yakalandı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı'ndan edinilen bilgilere göre FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda aranan 2 örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 6 adet masa üstü ve 3 adet diz üstü bilgisayar ile 2 adet çek yaprağı ve 7 adet çek yaprağı fotokopisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan FETÖ üyesi bir şüpheli soruşturma dosyası gereğince Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edilirken 1 şüpheli de sorgusunun ardından Malatya'da adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Mahkemeye sevk edilen şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, jandarma tarafından 31 Ağustos - 05 Eylül 2016 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda 3 bin 370 paket gümrük kaçağı sigara ile 194 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Uygulamalarda toplam 12 bin 3 kişinin sorgulaması yapılırken, 33 aranan şahsın yakalandığı belirtildi. Aranan şahısların gerekli işlemlerin yapılmasına müteakip serbest bırakıldığı ifade edildi.

Trafik denetimlerinde ise 3 bin 186 aracın kontrol edildiği belirtilerek trafik kurallarına uymayan 119 araç sürücüsüne ceza kesildiği dile getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber