Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
10:37 Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı10:37 Emniyet hız sınırı aşan sürücülere 81 bin lira ceza kesti10:37 Otomobil takla atarak tarlaya yuvarlandı: 2 yaralı10:37 Yeniköy Kemerköy Enerji’den; Milaslı çocuklara 23 Nisan’da gezici tiyatro h...10:35 Başkan Köksal: “Gece gündüz demeden vatandaşların rahatı için çalışacağız”10:35 Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı’da KAYMEK kursiyerleri ve ilçe esnafları ile b...10:34 Antalya’daki teleferik kazasının ardından Trabzon’da teleferik tatbikatı ya...10:34 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7’si çocuk 14 kaça...10:33 İran: "Saldırıda füze değil, İHA kullanıldı"10:32 5.6 büyüklüğündeki Tokat depreminde 338 konut hasar gördü10:32 Otoyola girişler kapanınca trafik kitlendi10:31 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri gece boyunca Tokat’ta depremden...10:31 Dilan ve Engin Polat çiftine bir suçtan tahliye kararı10:31 Öğretim Üyesi Dr. Furkan Polat: "İsrail’in ABD’siz İran’a savaş açması mümk...10:30 Ellerindeki ruhsatsız tabanca ve tüfekleri satamadan yakalandılar10:30 Van-Bahçesaray kara yolunda çalışmalar devam ediyor10:29 Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: “Üç kuruş için canını tehlikey...10:27 Alanya Belediyesinden Oba Mahallesi’ne yeni çocuk parkı10:27 Tekirdağ’da dev operasyonda 61 kişi tutuklandı10:25 FETÖ’ye üye olmaktan hapis cezasıyla aranan kadını jandarma yakaladı
Asayiş 19 Şubat 2019 - 12:03 Yorum: 0

Jandarmadan geçi yarısı şok uygulama

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları şok uygulamalarla aranan şahısları yakaladıkları gibi vatandaşların huzur ve güvenini...

Jandarmadan geçi yarısı şok uygulama

DÜZCE(İHA) – Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları şok uygulamalarla aranan şahısları yakaladıkları gibi vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışma yapıyor.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri gece geç saatlerde yaptıkları şok uygulamalarla hem aranan şahıslar üzerinde çalışma yapıyorlar hem de vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla şahıs ve araçlar üzerinde sorgulamalar yapıyorlar. Özellikle aranan ve kaçma ihtimali olan şahıslara karşı resmi ve sivil ekiplerle aynı anda uygulama yapan jandarma ekipleri ayrıca narkotik köpekleri ile araçlarda suç ve suç unsuru oluşturabilecek maddeler arıyorlar.

7 Alkollü sürücü yakalandı

Jandarma ekiplerinin yaptığı uygulamalar kapsamında 263 araç kontrol edilirken bu araçlardan 27 tanesine 26 bin 609 lira cezai işlem uygulandı ayrıca 11 araç trafikten men edildi. 7 sürücünün ise alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konuldu.

Uygulamalarda ayrıca 515 şahıs sorgulanırken çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 9 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 6'sına adli idari yaptırım uygulanırken silahlı gasp, silahlı tehdit, hırsızlık ve yağmadan aranan 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Jandarma ekiplerinin şok uygulamalarına devam edeceği ve özellikle aranan ve firari durumda olan şahıslar üzerinde daha detaylı çalışma yapılacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber