Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Temmuz 2021 - 15:38 Yorum: 0

Jandarma’dan KADES bilgilendirmesi

Malatya il Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından kadınlara yönelik Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında...

Jandarma’dan KADES bilgilendirmesi

Malatya il Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından kadınlara yönelik Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verildi.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği görevlilerince, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren CMC Çağrı Merkezinde yaklaşık 180 kadın çalışana KADES uygulaması tanıtıldı.

Bayanlara, KADES programının telefonlarına indirimi sağlandı ve 6284 sayılı kanun hakkında bilgilendirme yapıldı. Jandarma görevlileri konu ile ilgili broşür de dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber