Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Mart 2021 - 11:33 Yorum: 0

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Ardahan'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla bir otomobilde bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Ardahan'da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonla bir otomobilde bir miktar metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şahsın Kars'tan ticari araç ile Ardahan'a uyuşturucu taşıdığı ihbarı aldı.

Alınan bilgiler doğrultusunda Ardahan merkez Çamlıçatak jandarma kontrol noktasında şüphelinin içerisinde bulunduğu araç durdurularak narkotik köpeği "Tipi" tarafından arama yapıldı. Yapılan kontrol esnasında, şüpheli şahsın üzerinde 5 mg metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber