Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ekim 2018 - 09:18 Yorum: 0

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerince " Uyuşturucu madde eylem planı" gereğince yapılan operasyonlarda Söke, Efeler ve Nazilli ilçelerinde...

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine suçüstü

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timlerince " Uyuşturucu madde eylem planı" gereğince yapılan operasyonlarda Söke, Efeler ve Nazilli ilçelerinde uyuşturucu madde alıp satmak ve kullanmak suçlarından 6 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından Söke, Nazilli ve Efeler ilçelerinde uyuşturucu madde alıp satmak ve kullanmak suçlarını işlediği tespit edilen kişilere yönelik çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalar kapsamında düzenlenen operasyonlarla Söke Bağarası Mahallesi'n de M.D. isimli şüpheli 1.7 gr metamfetamin, Sazlı Mahallesi'nde Ö.İ isimli şüpheli 55 gr esrar, Atburgazı Mahallesi'nde G.G isimli şüpheli 3 gr esrar maddesi ve bong tabir edilen uyuşturucu içmeye yarayan düzenek, Efeler'de H.M.T isimli şüpheli 55 gr esrar maddesi ile 45 gr kenevir tohumu, B.T isimli şüpheli ise 53 gr esrar maddesi ve Nazilli'de E.Ç. isimli şüpheli 15 gr eroin maddesi, bir adet içmeye yarayan aparat ve bir adet kasatura ile yakalandı.

Yakalanan şüpheliler adli makamların talimatı ile gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber