Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Kasım 2017 - 19:08 Yorum: 0

Jandarmanın dikkati faciayı engelledi

TUNCELİ (İHA) – Tunceli'de jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde Pülümür karayoluna tuzaklanan güçlendirilmiş 50 kilogramlık uzaktan kumandalı patlayıcı...

Jandarmanın dikkati faciayı engelledi

TUNCELİ (İHA) – Tunceli'de jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde Pülümür karayoluna tuzaklanan güçlendirilmiş 50 kilogramlık uzaktan kumandalı patlayıcı bulunarak imha edildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığımızca icra edilen operasyon kapsamında, Tunceli-Pülümür karayolu üzerinde Uzuntarla köyü mevkiinde uzaktan kumandalı patlatılmaya hazır 50 kilogram alüminyum tozu ile güçlendirilmiş amonyum nitrat ile hazırlanmış EYP ele geçirilmiştir. Ele geçirilen EYP bulunduğu yerde imha edilmiştir" denildi.

Valilik, terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğünü de aktardı.

Jandarmanın dikkati faciayı engelledi

Jandarmanın dikkati faciayı engelledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber