Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Eylül 2017 - 20:38 Yorum: 0

Jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü yaya ve ineğe çarptı

Kütahya'nın Emet ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan Y. K. idaresindeki Gürcistan plakalı otomobil yaya ve ineğe çarptı.

Jandarmanın ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü yaya ve ineğe çarptı

Kütahya'nın Emet ilçesinde yol kontrolü yapan jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan Y. K. idaresindeki Gürcistan plakalı otomobil yaya ve ineğe çarptı. Daha sonra durdurulan araçta ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Köprücek köyü yakınlarında yol kontrolü yapan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "dur" ihtarına uymayan ve içerisinde 2 kişinin bulunduğu Gürcistan plakalı aracı takibe aldı. Kaçış sırasında Köprücek köyü içerisinde bir yayaya çarparak hafif yaralanmasına neden olan sürücü, köy çıkışında da bir ineğe çarparak yola devam etmek istedi. Jandarma ekiplerinin sıkı takibi sonucu durdurduğu otomobilin sürücüsü Y.K. yakalanırken, yanında oturan bir kişi ise kaçtı. Ekipler ismi açıklanmayan kişiyi de daha sonra yakaladı. Otomobilde yapılan aramada ruhsatsız oldukları belirlenen bir tabanca ve pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber