Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 28 Haziran 2021 - 17:38 Yorum: 0

Japonya’da alkollü sürücü okuldan dönen çocuklara çarptı: 2 ölü

Japonya'da alkollü olduğu belirtilen bir kamyon sürücüsünün aracıyla okuldan dönen çocuklara çarpması sonucu 2 ilkokul öğrencisi hayatını kaybederken,...

Japonya’da alkollü sürücü okuldan dönen çocuklara çarptı: 2 ölü

Japonya'da alkollü olduğu belirtilen bir kamyon sürücüsünün aracıyla okuldan dönen çocuklara çarpması sonucu 2 ilkokul öğrencisi hayatını kaybederken, 3 öğrenci de yaralandı.

Japonya'nın başkenti Tokyo yakınlarındaki Chiba eyaletinde 2 şeritli bir yolda seyreden 60 yaşındaki Hiroshi Umezawa adlı alkollü sürücü aracın kontrolünü kaybettikten sonra önce elektrik direğine, daha sonra yaya olarak seyreden ilkokul öğrencilerine çarptı. Alkollü sürücü 2 öğrencinin ölümüne 3 öğrencinin ise ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu. Olay yerinde tutuklanan sürücünün yasal sınırların üzerinde alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber