Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Eylül 2022 - 17:49 Yorum: 0

Japonya’daki Nanmadol Tayfunu’nda can kaybı 4’e yükseldi

Japonya'da etkisi gösteren Nanmadol Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Japonya’daki Nanmadol Tayfunu’nda can kaybı 4’e yükseldi

Japonya'da etkisi gösteren Nanmadol Tayfunu nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Japonya'da geçtiğimiz günlerde etkisi gösteren Nanmadol Tayfunu'nda bilanço ağırlaştı. Hiroşima eyaletinde yer alan Hatsukaichi şehrinde kayıp olarak kayıtlara geçen 1 kişinin bölgedeki bir nehir yatağında ölü olarak bulunması ile ölü sayısı 4'e yükseldi.

Fukuoka, Miyazaki, Kagoshima, Kumamoto, Oita, Hiroshima ve Yamaguchi eyaletleri başta olmak üzere ülkenin geniş kesimlerine şiddetli yağışlar ve rüzgarlar getiren tayfun nedeniyle en az 122 kişi yaralanmıştı.

Hayatı felç etmişti

Japonya'da 5 gün boyunca ülkenin farklı kesimlerinde etki gösteren Nanmadol Tayfunu hayatı olumsuz etkilemiş, şiddetli yağışlar ve rüzgarlar nedeniyle 2 bin 642 uçuş iptal edilmişti. Kyushu, Shikoku ve Chugoku başta olmak üzere birçok bölgede cep telefonu şebekelerinde kesintiler yaşandığı kaydedilirken, ülke genelinde 350 bin hanede geçici elektrik kesintisi yaşanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber