Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2017 - 11:38 Yorum: 0

JATUSPAB-2” toplantısı 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek

İkinci Japonya-Türkiye Uluslararası Farmasötik ve Biyomedikal Bilimler Sempozyumu / JATUSPAB-2" toplantısı 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon'da...

JATUSPAB-2” toplantısı 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek

İkinci Japonya-Türkiye Uluslararası Farmasötik ve Biyomedikal Bilimler Sempozyumu / JATUSPAB-2" toplantısı 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon'da düzenleneceği bildirildi.

Türkiye ve yurt dışındaki birçok üniversiteden öğretim üyesinin katılımıyla, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Doğu Karadeniz Bölge üniversiteleri ve ATABDER'in (Akdeniz Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Derneği) öncülüğünde, organize edilen, Türk Hava Yolları'nın resmi ulaşım sponsoru olduğu "The Second Japan-Turkey International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Sciences- İkinci Japonya-Türkiye Uluslararası Farmasötik ve Biyomedikal Bilimler Sempozyumu / JATUSPAB-2" toplantısı 11-12 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenecek.

Sempozyum için son başvuru tarihi 11 Ağustos 2017 tarihinde sone erecek. Uluslararası nitelikteki bu sempozyuma, konu ile ilgili olarak yaklaşık 30 farklı ülkeden Sağlık, Eczacılık, Biyoloji, Kimya, Tarım, Orman, Çevre ve daha birçok alandan 300'den fazla bilim insanı ve konu uzmanının gelmesi beklenmektedir. Sempozyum ile ilgili bilgiler www.jatuspab.org adresinde yer aldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber