Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Haziran 2016 - 14:28 Yorum: 0

Jimnastikte Malatya’nın Büyük Başarısı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Jimnastik Takımı, 16 takım arasından Ankara ve İzmir gibi iki güçlü rakipleri de geride bırakarak 5. sıraya...

Jimnastikte Malatya’nın Büyük Başarısı

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Jimnastik Takımı, 16 takım arasından Ankara ve İzmir gibi iki güçlü rakipleri de geride bırakarak 5. sıraya yükseldi.

Türkiye Jimnastik Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 17-19 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da organize edilen Artistik Jimnastik Lig Yarı Final Müsabakaları'nda, Malatya'yı temsil eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Jimnastik Takımı, 16 takım arasından Ankara ve İzmir gibi iki güçlü rakipleri de geride bırakarak 5. sıraya yükseldi. Eylül ayındaki final müsabakasında ilk 3 için büyük avantaj elde etti.

İstanbul'da yapılan Artistik Jimnastik Lig Yarı Final Müsabakaları'nda, Malatya'yı temsil eden Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Jimnastik Takımı'nın 5. sıraya yükselerek final müsabakalarına katılma hakkı elde etmesi Malatya'da da sevinçle karşılandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı bir açıklamaya yayımlayarak, başarılı sporcuları tebrik etti. Fındıklı mesajında, "Sporcularımız Baran Berat Bingöl ,Eren Çetinkaya ve Özgür Barış Tütüncü'yü tebrik eder, final müsabakalarında başarılar dileriz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber