Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Eylül 2016 - 22:23 Yorum: 0

Jose Morais: "Taraftarımıza istediği galibiyeti veremedik, üzgünüz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, iyi oynadıkları ilk yarıda golü bulamadıklarını, rakibin girdiği ilk pozisyonu gole çevirdiğini söyledi.

Jose Morais: 'Taraftarımıza istediği galibiyeti veremedik, üzgünüz”

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, iyi oynadıkları ilk yarıda golü bulamadıklarını, rakibin girdiği ilk pozisyonu gole çevirdiğini söyledi. Morais, ayrıca taraftar için üzgün olduğunu kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Morais, maçı iki bölümde incelemek gerektiğini belirterek, iyi oynadıkları ilk bölümde sonuç alamadıklarını kaydetti.

İkinci yarıda Konyaspor girdikleri ilk pozisyonu gole çevirdiğini aktaran Morais, "Mücadeleyi bırakmadık. Golü bulduk ama hakem geçersiz saydı. İki Konya oyuncu kendi aralarında çarpıştı, Eto'o gol attı hakem pozisyonu ofsayt saydı. Konsantrasyon düştüğü anda ikinci golü yedik. Mücadele etsek de rakip üncü golü attı. Biz her zaman taraftarımız için üzülüyoruz. Onları üzdü. Bundan sonraki maçta istedikleri galibiyeti vereceğiz. Zor bir skor bizim için, istediğimiz gibi gelişmedi. Bunlardan ders alıp önümüzdeki maçlara çalışmalıyız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber