Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Judo Grand Prix'e doğru

Samsun Valisi Şahin, judo sporunun en üst düzey organizasyonlarından olan, Samsun'da 27-29 Mart tarihleri arasında yapılacak Grand Prix müsabakaları hakkında bilgi verdi- Şahin: "Müsabakalara 683 sporcu katılıyor. 70 ülkeden katılım var. Sporcularla spor

Judo Grand Prix'e doğru

SAMSUN (AA) - Vali İbrahim Şahin, judo sporunun en üst düzey organizasyonlarından olan, Samsun'da 27 - 29 Mart tarihleri arasında yapılacak Grand Prix müsabakaları hakkında bilgi verdi.

Şahin, Valilik salonunda düzenlenen basın toplantısında, özellikle sporseverlerin müsabakalara katılması gerektiğini söyledi.

Müsabakalara 683 sporcunun katılacağını belirten Şahin, "Müsabakalara 683 sporcu katılıyor. 70 ülkeden katılım var. Sporcularla spor adamları da geliyor. Bu katılım şehrimiz için çok önemli olacak. Onun için bizler basın mensupları marifetiyle halkımızın bilgilendirilmesini, farkındalık oluşturulmasını istiyoruz" dedi.

Vali Şahin, şunları dile getirdi:

"Havaalanından şehrimize gelip buradan ayrılıncaya kadar gerek taksicilerin, dolmuşların, otobüslerin, esnafın, lokanta sahiplerinin gelen misafirlere Türk misafirperverliğini gösterip iyi düşüncelerle buradan ayrılmalarını sağlamak istiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz müsabakaların başladığı günlerde şehir merkeziyle Yaşar Doğu Spor Salonu arasında hat koydular. Bu otobüsler yetmediği taktirde takviye yapılacaktır. Bu organizasyon Türkiye için çok önemli."

Şahin, bu tür organizasyonları Samsun'a yönlendirdiği için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise Samsun'a yakışan konukseverliğin gösterilmesi gerektiğine değindi.

Samsun'un en temiz, düzenli ulaşım altyapısına sahip gelişmiş illerden biri olduğuna vurgu yapan Yılmaz, "683 sporcu akredite edilmiş. Bütün oteller dolu. Antrenör ve sporcu aileleri gelecek. Bu da şu anda belki de 5 bine yakın insanın Samsun'da bulunması demektir. Şehrimizi tanıtım fırsatıdır. Hizmet sektöründe görev yapan garsonundan temizlikçisine kadar her kademedeki insanın en güzel davranışlarıyla, en güzel vücut diliyle, duruşlarıyla misafirlerimize güzel bir ev sahipliği yapmalarını ben de bütün içtenliğimle diliyorum" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: Samsun
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber