Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 11 Şubat 2019 - 14:03 Yorum: 0

Judonun altın çocuğu çalışmalarına başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un judoda altın çocuğu Mert Şişmanlar, 2019 yılı hazırlıkları için Japonya'nın Tokyo şehrinde yapılan Uluslararası...

Judonun altın çocuğu çalışmalarına başladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un judoda altın çocuğu Mert Şişmanlar, 2019 yılı hazırlıkları için Japonya'nın Tokyo şehrinde yapılan Uluslararası Ortak Çalışma kampına katıldı.

23 Şubat 2019 tarihine kadar hazırlıklarına burada devam edecek olan Mert Şişmanlar, daha sonra Dünya Judo Federasyonu tarafından büyükler kategorisinde organize edilen ve 8-10 Mart tarihleri arasında Fas'ın Marakeş şehrinde yapılacak olan Dünya Grand Prix müsabakasına katılacak. 15-17 Mart tarihlerinde Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde düzenlenecek olan Grand Slam ve Ortak Çalışma kampına katılacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un şampiyon sporcusu Mert Şişmanlar, 5-7 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan Dünya Grand Prix müsabakasına katılacak. Daha sonra hazırlıklarına Gençler ve Büyükler kategorisinde devam edecek olan Şişmanlar, 2019 yılında da Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında kürsüde zirvede yer alabilmek için mücadele edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber