Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Temmuz 2016 - 08:08 Yorum: 0

Kaan Çebi, memleketinin takımıyla anlaştı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan kiralanan bir yıl Aydınspor 1923 forması giyen genç orta saha oyuncusu Kaan Çebi, siyah beyazlılar ile sözleşmesinin sona...

Kaan Çebi, memleketinin takımıyla anlaştı

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan kiralanan bir yıl Aydınspor 1923 forması giyen genç orta saha oyuncusu Kaan Çebi, siyah beyazlılar ile sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle yeni sezon için memleketinin 2. Lig takımlarından olan 1461 Trabzon ile el sıkıştı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve yaşanan yaprak dökümüne dahil olan oyunculardan olan Kaan Çebi yeni takımını buldu. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan kiralanan ve siyah beyazlı formayı terleten 20 yaşındaki oyuncu, yeni sezon öncesi memleketinin takımı 1461 Trabzon ile anlaşma sağladı. Transfer döneminde farklı takımlarla adı anılan Çebi, geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'de mücadele eden ancak sezon sonunda 2. Lig'in yolunu tutan Karadeniz temsilcisinin başarısı için ter dökecek. Bordo mavili ekiple antrenmanlara da çıkmaya başlayan Kaan, bir yıl boyunca kendisine destek olan Aydınspor 1923 kulübüne teşekkür etti. Yeni sezonda Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışı verecek olan 1461 Trabzon ile Aydınspor 1923'e rakip olacak olan Çebi, 28. hafta mücadelesinde Adnan Menderes Stadı'na yeniden çıkmanın heyecanını yaşayacak. Aydın ekibiyle ligde 28 karşılaşmaya çıkan ve bin 843 dakika sahada kalmayı başaran genç oyuncu rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta forma şansı bulmayı başaran Çebi, takımı adına bir gol atma başarısı gösterdi.

Kaan Çebi, memleketinin takımıyla anlaştı

Kaan Çebi, memleketinin takımıyla anlaştı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber