Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Spor 10 Şubat 2019 - 11:33 Yorum: 0

Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü kuruldu.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaklaşık bir yılı aşkın süre öncesinde alt yapısını oluşturdukları Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü'nün...

Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü kuruldu.

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde, Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü kuruldu.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaklaşık bir yılı aşkın süre öncesinde alt yapısını oluşturdukları Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü'nün kurulduğunu söyledi.

İlçenin önemli bir eksikliğinin giderildiğini dile getiren Başkan Kaya, "İlçemizde futbol spor kulübü yoktu. Bu yönden gençlerimiz bizlerden futbol kulübü kurulmasını istiyorlardı. Yaklaşık bir yılı aşkın süre öncesinde alt yapısını oluşturarak kulübümüzü kurduk" dedi.

Kaya, Kabadüz Belediye Futbol Spor Kulübü'nün Mart ayında başlayacak olan amatör lige hazırlanmaya başladığının altını çizerek, "Gençlerimizin ne kadar istekli ve heyecanlı olduklarını gördükçe, bizler de üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. İlçemize futbol sahası ve kapalı spor salonları kazandıracağız. İlçemize kazandıracağımız futbol sahası ve kapalı spor salonları ile gelecek yıllarda da takımımız için daha iyi imkânlar sunacağız. Ve daha üst liglerde olmasını sağlamak için hep birlikte el ele çalışacağız. Yine bu sezon U12 ve gelecek sezon U17 - U19 takımları kurularak ilçemizdeki öğrencilerimizden seçilecek. Böylelikle sadece futbol değil diğer spor dallarında da faaliyet göstereceğiz" diye konuştu.

Başkan Kaya, Kabadüz Belediyesi Futbol Spor Kulübü Teknik Direktörü Aydın Özdemir ve sporcularına başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber