Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Eylül 2017 - 13:43 Yorum: 0

Kabataş’ta feci kazanın yaşandığı yerde keşif yapıldı

İSTANBUL (İHA) – Beşiktaş Kabataş'ta 2014 yılında bir otobüsün kontrolden çıkarak vapura binmek için bekleyenlerin arasına daldığı ve bir kadının...

Kabataş’ta feci kazanın yaşandığı yerde keşif yapıldı

İSTANBUL (İHA) – Beşiktaş Kabataş'ta 2014 yılında bir otobüsün kontrolden çıkarak vapura binmek için bekleyenlerin arasına daldığı ve bir kadının bacağının kopmasına, çok sayıda kişinin de yaralanmasına sebep olduğu kazanın yaşandığı yerde keşif yapıldı.

Kabataş'ta 2014 yılında Kağıthane-Kabataş seferini yapan 63 numaralı özel halk otobüsünün şoförü Eyüp E., Kabataş durağından hareket ettikten kısa bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek vapura binmek için bekleyenlerin arasına dalmıştı. İki taksiye çarpan otobüs, bir büfe ve çay bahçesine çarptıktan sonra durabilmişti. Otobüsün çarpması sonucu taksinin altında kalarak ağır yaralanan üniversite öğrencisi Kübra Dere'nin bacağının koptuğu kazada, birçok kişi de yaralanmıştı. Kazanın ardından açılan davada sanık avukatlarından Necip Varan'ın talebiyle şu an "Martı Projesi" olarak bilinen "Kabataş Transfer Merkezi Projesi"nin sürdüğü olay yerinde keşif yapıldı. 19. Asliye Mahkemesi Hakimi Engin Bedir'in bilirkişi ve sanık avukatıyla yaptığı keşifte, kazada yaralanan Recep Özsoy'un ifadesi alındı. Olay yerine otobüs şoförü Eyüp E. getirilmedi.

"Davamdan vazgeçmeyeceğim"

Kazada otobüsün çarptığı vatandaşlardan 34 yaşındaki Recep Özsoy, 1,5 sene yatalak kaldığını ifade ederek, "Sabah saat 07.30 gibi Kabataş'a geldik. Adalara denize gidiyorduk. 08.45 vapuruna yetişebilmek için, daha doğrusu yetişemedik. Birdenbire oldu zaten. Ne olduğunu anlamadık. Taksiyle otobüs arasında kaldık. Üç defa ameliyat geçirdim. Bacak kopma noktasındaydı. Her taraf yamalı. Zaten buradan kemik aldılar, ekleme yaptılar. Bu olaydan dolayı 1,5 sene yatalak kaldım. Kaza geliyorum demiyor. Her insanın başına geliyor. Her zaman şikayetçiyim. Davamdan da vazgeçmeyeceğim. Gittiği yere kadar davamı sürdürmeye devam edeceğim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber