Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 16 Mayıs 2018 - 12:53 Yorum: 0

Kablonet’ten esnafa akıllı sınırsız internet kampanyası

Türksat'ın kablo TV altyapısı üzerinden sunduğu Kablonet hizmetinde esnafın yüzünü güldürecek yeni bir kampanya başlıyor.

Kablonet’ten esnafa akıllı sınırsız internet kampanyası

Türksat'ın kablo TV altyapısı üzerinden sunduğu Kablonet hizmetinde esnafın yüzünü güldürecek yeni bir kampanya başlıyor. Sadece Analog KabloTV aboneliği bulunan müşterilerin, aktif Analog KabloTV aboneliği olmayan müşterilerin ve yeni müşterilerin faydalanabileceği kampanyada Analog KabloTV ile birlikte sunulan 16 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet tarifesine abone olunabilecek.

TÜRKSAT'dan yapılan açıklamada, kampanya kapsamında internet hizmetinin iş yerlerinin yoğun olarak açık olduğu saatlerde AKN ve kota olmadan gerçek sınırsız olarak 16 Mbps hızla, 19.00-24.00 saatleri arasında ise 5 Mbps hızla sunulacağı bildirildi. Kablonet aktivasyon ücretinin alınmayacağı kampanyada müşterilerden 24 ay taahhüt istenecek. Taahhüt süresi boyunca Analog KabloTV + 16 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet Tarifesi aylık 43,99 lira olarak uygulanacak. İlk defa abone olan müşteriler ise aylık ilave 6 TL daha ödeyerek, Docsis 3.0 modemi kiralayabilecek.

Açıklamada ayrıca isteyen müşterilerin aylık 2.99 lira karşılığında her yöne kullanılabilen 50 dk Kabloses hizmeti de alabileceği belirtilirken, detaylı bilgiye www.turksatkablo.com.tr adresinden erişilebileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber