Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 10 Nisan 2021 - 14:28 Yorum: 0

Kaburga kıkırdağından yeni burun ucu

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Devlet Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen bir operasyon ile burun ucu olmayan bir hastaya yeniden burun ucu yapıldı.

Kaburga kıkırdağından yeni burun ucu

Bilecik'in Bozüyük ilçesi Devlet Hastanesinde ilk kez gerçekleştirilen bir operasyon ile burun ucu olmayan bir hastaya yeniden burun ucu yapıldı. Kaburga kıkırdağı kullanılarak yeniden burun ucu yapılan hasta sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Bozüyük Devlet Hastanesi'nde Op. Dr. Tankut Uzun ve Op. Dr. Oben Yıldırım'ın birlikte gerçekleştirdikleri operasyonla daha önce burun ameliyatı geçiren, fakat nefes ve estetik problemleri devam eden Nazan Karasungur isimli hastaya kaburga kıkırdağı kullanılarak Revizyon Septorinoplasti operasyonu gerçekleştirildi. Yaklaşık 6 saat süren zorlu ve başarılı operasyonun ardından yeniden burun ucu yapılan hasta Karasungur, sağlığına kavuşurken tedavisinin tamamlanmasının ardından bir gün sonra taburcu edildi.

Operasyon sonrasında sağlığına kavuşan Nazan Karasungur, sağlığına kavuşmasına vesile olan Op. Dr. Tankut Uzun ve Op. Dr. Oben Yıldırım ile birlikte hastane yetkililerine teşekkür etti.

Kaburga kıkırdağından yeni burun ucu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber