Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Haziran 2021 - 13:33 Yorum: 0

Kaçak Avcılara Göz Açtırılmıyor

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri Su Ürünleri Yönetmeliği, 5/1 Ticari Amaçlı ve 5/2...

Kaçak Avcılara Göz Açtırılmıyor

Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekipleri Su Ürünleri Yönetmeliği, 5/1 Ticari Amaçlı ve 5/2 Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ gereğince su ürünleri denetimleri yapmaya devam ediyor.

Son olarak Yamula Barajında gerçekleştirilen denetimde sahibi belirlenemeyen 1000 metre fanyalı uzatma ağına el konuldu. Kayseri Amatör Olta Balıkçıları Kara Avcıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği'nin de destek verdiği denetim faaliyetinde ağdan çıkan, boyları 20 santim ile 40 santim arasında değişen yaklaşık 80 adet sazan ve sudak balığı canlı olarak yaşam alanına geri bırakıldı.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin; doğal dengenin korunması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirterek vatandaşlardan yasak avcılık faaliyetlerinden uzak durmalarını ve kurallara uymalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber