Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Ağustos 2022 - 12:13 Yorum: 0

Kaçak avlanan 3 kişiye suçüstü

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan av koruma kontrollerinde yasa dışı av yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Kaçak avlanan 3 kişiye suçüstü

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan av koruma kontrollerinde yasa dışı av yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Hırka Mahallesi'nde kurmuş oldukları tel tuzak düzeneği ile keklik avlamaya çalışan 2 kişi ve aynı mevkiinin farklı noktasında tüfeği ile avlanmaya çalışan 1 kişi, herhangi bir canlıya zarar vermeden milli park ekiplerince yakalandı.

Yakalanan şahıslara işlem yapılırken, av esnasında kullanılan 1 adet demir ve telden yapılmış tuzak, 1 adet örme ağ, 15 metre ip de ekipler tarafından imha edildi. Yine ele geçirilen takozu bulunmayan 1 adet tüfeğe de el konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber