Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Şubat 2020 - 10:08 Yorum: 0

Kaçak servislere fırsat tanınmıyor

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde çeşitli uygulamalar yapılarak uygunsuz araçlarla ilgili gerekli...

Kaçak servislere fırsat tanınmıyor

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde çeşitli uygulamalar yapılarak uygunsuz araçlarla ilgili gerekli işlemler yapılmaya devam ediliyor.

Çankırı il merkezinde yapılan uygulamaya takılan bir otobüsün trafikten çekme belgeli olduğu tespit edildi. Servis olarak kullanılan trafikten çekme belgeli otobüse ekipler tarafından ilgili maddeye yönelik 3 bin 701 lira cezai işlem uygulandı. Cezai işlem uygulanan otobüs ise trafikten men edilerek Yediemin Otoparkı'na çekildi.

Vatandaşların daha güvenilir ve kurallara uygun araçlarda seyahat etmesi noktasında yapılan çalışmalara hız kesmeden devam edileceği kaydedildi.

Kaçak servislere fırsat tanınmıyor

Kaçak servislere fırsat tanınmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber