Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 28 Mart 2017 - 12:43 Yorum: 0

Kaçak silah deposuna baskın

Bayrampaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda 130 pompalı silah ve 30 tabanca ele geçirdi.

Kaçak silah deposuna baskın

Bayrampaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda 130 pompalı silah ve 30 tabanca ele geçirdi. Operasyon anı kameralara yansırken, ele geçirilen silahların piyasa değerinin yaklaşık 500 bin TL civarında olduğu öğrenildi.

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, silah kaçakçılığı bilgisi üzerine ilçedeki silah bayilerinde denetimler gerçekleştirdi. Bir bayide ruhsatsız pompalı tüfek ele geçiren ekipler, bayi sahibini ve ilişkilerini incelemeye aldı. Yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, akşam saatlerinde sünnet kıyafeti satışı yapılan iş yerine operasyon düzenledi. Operasyonda 130 pompalı tüfek, ve 30 tabanca ele geçirdi. 3 kişinin gözaltına alındığı operasyon, polis kamerasına da saniye saniye yansıdı.

Haklarında işlem yapılan ve 100 bin TL idari para cezası kesilen 3 şahıs emniyette yapılan sorgunun ardından mahkemeye sevk edildi. Operasyonda ele geçirilen silahların piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL civarında olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber