Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 25 Haziran 2014 - 21:28 Yorum: 0

Kaçak su kullanmak; apaçık bir hırsızlıktır!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kaçak su kullanmak; apaçık bir hırsızlıktır. 770 bin hemşehrimizin ve hatta 75 milyon vatandaşımızın hakkını gasp etmektir." dedi.

Kaçak su kullanmak; apaçık bir hırsızlıktır!

MALATYA GÜNCEL - Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Kaçak su kullanmak; apaçık bir hırsızlıktır.  770 bin hemşehrimizin ve hatta 75 milyon vatandaşımızın hakkını gasp etmektir." dedi.

Başkan Çakır, sosyal paylaşım sitesi Twitter'den yaptığı açıklama ile kaçak su kullanımına dikkat çekti.

İşte Başkan Çakır'ın kaçak su kullanımını ile ilgikli gönderdiği twittler:

-Hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber boğulma vakaları yine artmaya başladı. Serinleyelim derken sevdiklerimizin yüreklerini yakmayalım.

-Malatyamızın her noktasına en temiz ve en kaliteli suyu ulaştırmak için bütün ekibimizle büyük bir gayret sarfediyoruz.

-Bu yıl kışın ve ilk baharın kurak geçmesi işimizi biraz daha zorlaştırmaktadır.

-Ama emin olun ki bizi zorlayan kuraklıktan öte, KAÇAK ve USULSÜZ kullanılan suların meydana getirdiği ölçüsüz tüketimdir.

-Biz ekip olarak kaçak su kullanımı ile ilgili gerekli her türlü mücadeleyi veriyoruz ve vermeye de kararlılıkla devam edeceğiz

-Kaçak su kullanmak; apaçık bir hırsızlıktır. 770 bin hemşehrimizin ve hatta 75 milyon vatandaşımızın hakkını gasp etmektir.

-Milletin ortak malı olan kamu malının, imkanlarının gasp edilmesine karşı asla ve kat'a müsamaha göstermeyiz.

-Unutmayalım ki haramın binası olmaz. Tüyü bitmemiş yetimin, kimsesizin, garip gurebanın hakkını çalmak büyük bir vebaldir.

-Bu vebali işleyenlerin günahlarına ortak olmayalım. Uyaralım, ikaz edelim ve mutlaka 444 51 44 e bildirelim.

 

-Su Hayattır, hayatımıza sahip çıkalım. Kaçak ve usulsüz su kullanmayalım. Her damla suyun kadri kıymetini bilelim, israf etmeyelim.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber