Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Ekim 2016 - 12:28 Yorum: 0

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu İzmir’de toplandı

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu'nun 133'üncü dönem toplantısı, Ege Bölgesi'ndeki 9 ilin valisi, il emniyet müdürü ve İl jandarma komutanlarının...

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu İzmir’de toplandı

Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu'nun 133'üncü dönem toplantısı, Ege Bölgesi'ndeki 9 ilin valisi, il emniyet müdürü ve İl jandarma komutanlarının katılımıyla İzmir'de yapıldı.

İçişleri Bakanlığı Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığınca, Hilton Oteli'nde gerçekleştirilen Kaçakçılık İstihbarat Koordinasyon Kurulu'nun 133'üncü dönem toplantısına, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Kaçakçılık İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama (KİHBİ) Daire Başkanvekili Ömer Ulu'nun yanı sıra İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir, Muğla, Çanakkale, Denizli, Uşak ve Kütahya illerinin valileri, il emniyet müdürleri, il jandarma komutanları, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda, konun ağırlıklı olarak Ege Denizi'nde göçmenlerin yasadışı geçişleri üzerine olduğu öğrenildi.

Her birimden alanına göre sunum

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları yetkilerinin "AB-Türkiye mutabakatı sonrası düzensiz göç faaliyetlerinin durumu', Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkililerinin "Kaçakçılıkla mücadelede yaşanan sorunlar ve bu sorunların giderilmesine yönelik çalışmalar', Kara Kuvvetleri Komutanlığı yetkililerinin "Amonyum nitrat sevkıyatının denetlenmesine yönelik tedbirler', Göç İdaresi Genel Müdürlüğü yetkililerinin ise "Düzensiz göç, insan ticaretiyle mücadele" konularına ilişkin sunum gerçekleştirecekleri bildirildi. Öte yandan FETÖ üyelerinin yasa dışı yollardan yurt dışına kaçışlarına yönelik çalışmalar konusunun da toplantıda konuşulduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber