Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Mayıs 2018 - 16:13 Yorum: 0

Kaçaktan temizlenen arazi tarıma açıldı

Türkiye'nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası'nı kaçak yapılaşmaya karşı koruyan Osmangazi Belediyesi, Aksungur Mahallesi'nde tarım...

Kaçaktan temizlenen arazi tarıma açıldı

Türkiye'nin en verimli toprakları arasında yer alan Bursa Ovası'nı kaçak yapılaşmaya karşı koruyan Osmangazi Belediyesi, Aksungur Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine inşa edilmek istenen bir deponun temelini yıktıktan sonra araziyi tekrardan tarıma uygun hale getirdi.

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde Aksungur Mahallesi'nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilmek istenen depo inşaatının temeli iş makinesi ile yıkıldı. Yıkım işleminin ardından arazideki enkazı temizlen belediye ekipleri arazinin üzerini toprakla doldurarak araziyi yeniden tarıma elverişli hale getirdi. Belediyeye ait iş makineleri ile düzleştirilen ve sürülen arazi, tarla vasfına döndürülerek ekim yapılmaya başlandı.

Kaçaktan temizlenen arazi tarıma açıldı

Kaçaktan temizlenen arazi tarıma açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber