Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Eylül 2016 - 16:48 Yorum: 0

Kaçan hırsıza minibüs böyle vurdu

Esenler'de metro istasyonu girişindeki jetonmatikten hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheliden biri özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken,...

Kaçan hırsıza minibüs böyle vurdu

Esenler'de metro istasyonu girişindeki jetonmatikten hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheliden biri özel güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken, kaçan diğer şahısa minibüs çarptı. Minibüsün çarptığı şüpheli şahıs hayatını kaybederken, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün gece Esenler Metro İstasyonu girişindeki jetonmatikten hırsızlık yapmaya çalışan 2 şüpheli, özel güvenlik görevlileri tarafından fark edildi. Bunun üzerine hırsızlar kaçmaya başladı. Şüphelilerden biri güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken, diğer şüpheli ise koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Bu esnada yoldan geçen bir minibüs aniden yola fırlayan şüpheli şahsa çarptı.

Olay yerine güvenlik ekipleri tarafından ambulans çağrıldı. Ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen şüpheli şahıs, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay anı güvenlik kamerasında

Bu arada, olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 şüphelinin jetonmatiğin kepenklerini açmaya çalıştığı görülüyor. Güvenlik görevlilerinin gelmesiyle şahısların kaçmaya çalıştığı, bu sırada bir şahsın yakalandığı kameralara yansıyor. Görüntülerde bir şahsın güvenlik görevlileri tarafından yakalandığı görülürken, kaçan diğer şahsa ise minibüsün çarptığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber