Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mayıs 2015 - 02:26 Yorum: 0

KADEM Malatya Şubesi Açılıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya Şubesi Açılıyor

KADEM Malatya Şubesi Açılıyor

MALATYA GÜNCEL/Funda Şahin - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya Şubesi Açılıyor

Kadın ve Demokrasi Derneği sivil toplum diyaloğuna güç vermeye devam ediyor. KADEM Türkiye geneli ağını genişletmeye bu defa Malatya üzerinden devam ediyor. KADEM’in yeni temsilciği  Malatya’da KADEM Malatya Şubesi 28 Mayıs 2015 günü saat 18.30’da Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut Başkanlığı’nda kapılarını açıyor

İş-Kur Bölge Müdürlüğü mevkiinde yer alan Miraç Villaları’nda kapılarını açacak olan KADEM Malatya Şubesi’nin Açılış Töreni için katılım teyiti alınan konukların; Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Hanımefendi, KADEM Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Kurucu Üyesi Sümeyye Erdoğan ve İl Protokolümüzün Kıymetli Mensupları olduğu bilgisi netleşmiştir.

Türkiye kalkınma devrimine sivil toplum kuruluşu kimliği ile güç vermeye hazırlanan KADEM Malatya Şubesi “toplumsal cinsiyet adaletini” sağlama yönündeki temel misyonunu gerçekleştirme heyecanı taşıyor. Bu heyecanda yalnız olmadığını biliyor ve yarınlara güçlü adımlarla ulaşacağını şimdiden hissediyor.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Hakkında:

KADEM Misyonu

Kadınların sosyo-kültürel, ekonomik ve siyasal hayata aktif katılımlarını sağlayarak, kadınların demokratik haklarının bilincinde olmalarını destekleyici, mesleki gelişimlerine yönelik projeler ve aktiviteler gerçekleştirerek; araştırma, inceleme ve yayın çalışmalarını teşvik etmek, yürütmek ve yaymayı amaçlamaktadır.

KADEM Vizyonu

Farklı sahalarda çalışan ve farklı birikimlere sahip, toplumun önde gelen kadınlarından oluşan bir beyin takımı oluşturarak, Türkiye Kadınının öz değerlerini muhafaza edebilen, ulusal ve uluslararası platformlarda dünya kadınları ile rekabet edecek düzeye getirebilmesini sağlamak.

KADEM Yönetim Kurulu Üyeleri

Yrd. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz (KADEM Yönetim Kurulu Başkanı)

Sümeyye Erdoğan

Elif Esen

Özgül Özkan Yavuz

Sema Silkin

Sena Taşkıran İpşirli

Sezen Güngör

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber