Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 27 Temmuz 2017 - 14:48 Yorum: 0

Kadife ve Güllüşah yeni yuvalarına uğurlandı

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 2 haftadır misafir ettiği Kadife adlı eşek ile yavrusu Güllüşah'ı yeni sahiplerine...

Kadife ve Güllüşah yeni yuvalarına uğurlandı

Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 2 haftadır misafir ettiği Kadife adlı eşek ile yavrusu Güllüşah'ı yeni sahiplerine teslim etti.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Bilkent'te boş alanda yaralanmış şekilde bulunan eşek ve sıpası, Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Reahabilitasyon Merkezi'ne götürüldü. Eşek ve sıpası veterinerler tarafından tedavi edildi. Barınak çalışanları, Kemal Sunal'ın başrolde oynadığı "İbo ve Güllüşah" filminden esinlenerek anne eşeğe "Kadife', sıpasına ise "Güllüşah ismini verdi. 2 haftadır barınakta bulunan "Kadife" ve "Güllüşah, kendilerini sahiplenmek isteyen Mühyeli Bülent Yeler'e teslim edildi.

Çankaya Belediyesi görevlileri tarafından barınağa getirilen Kadife ve Güllüşah'ın tedavilerinin tamamlandığını belirten uzman veterinerler, "Annenin gözünde enfeksiyon, sıpada ise açık yara tespitlerimiz olmuştu. Gerekli tedavilerini yaptık" dedi.

Ankara'da küçükbaş ve büyükbaş besicilik yapan Mühyeli Bülent Yeler, gazete haberlerinden sahipsiz eşek ve sıpası olduğunu öğrendiğini ve Çankaya Belediyesi ile irtibata geçtiğini anlatarak, "Çankaya Belediyesi yetkilileri çiftliğime gelip kontrol etti. Eşek ve sıpasına uygun bir alan olduğunu görünce sahiplenmemi uygun gördüler. Yıllardır hayvanlarla iç içeyiz. Kadife ve Güllüşah da artık bizim çiftliğimizin birer üyesi olacak. Çiftliğimizde diğer hayvanların yanında gidip gelecek" dedi.

Kadife ve Güllüşah yeni yuvalarına uğurlandı

Kadife ve Güllüşah yeni yuvalarına uğurlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber