Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Asayiş 21 Nisan 2015 - 09:56 Yorum: 0

Kadıköy'de kahve kraliçesini kaçırıp, dağa götürdüler...

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin ortaklarından 83 yaşındaki Suna S. ile kızını otomobiline Kadıköy'de çarparak kaçırıp, dağa götüren çete yakalandı.

Kadıköy'de kahve kraliçesini kaçırıp, dağa götürdüler...

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin ortaklarından 83 yaşındaki Suna S. ile kızını otomobiline çarparak kaçırıp, aile yadigarı ziynet eşyalarını silah zoruyla alan çete yakalandı.

Anne-kızın şoförü Kadir Y.'nin çeteye yardım ettiği anlaşıldı. 145 yıllık aile şirketi Kurukahveci Mehmet Efendi'nin ortaklarından Suna S. (83) ile kızı Ayşe S.'nin (63) güpegündüz Kadıköy'den dağlık bölgeye kaçırıldığı ve soyulduğu ortaya çıktı. Olay, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı yakınlarında geçen yıl 23 Haziran'da meydana geldi. İddiaya göre anne-kız ABD uçuşu için Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere yola çıkmıştı. Şüpheliler, şoför Kadir Y.'nin kullandığı otomobile arkadan çarptı. Kazaya karışan araçtan inen bir kişi, anne kızın otomobilini tekmelemeye başladı. Soygunculardan Halil M. ise otomobilin sağ ön koltuğuna oturup silah çekti ve Kadir Y.'yi tokatladı. Anne-kız Ömerli Barajı'na götürülüp dağlık bölgede 6 saat dolaştırılırken başka bir araç kaçırılan aracı takip etti. 

64'ER YIL HAPİS İSTENDİ 
Suna S. ile kızından 5 milyon lira isteyen Halil M. "Bu parayı bulamazsanız sizi öldürürüm. Merak etmeyin, işiniz bitince sizi havalimanına yetiştireceğim" dedi. "Bu parayı hemen bulamayız" cevabını alan Halil M., aile hatırası pırlanta yüzüklerini, bileziklerini ve küpelerini, yanlarındaki 15 bin lirayı ve üç kredi kartını aldıktan sonra anne-kızı dağda bırakıp kaçtı. Kartlardan 57 bin 500 liralık çekim yapıldı. Araştırma sonucunda şüphelilerin kimlikleri saptandı ve şoförün şüphelilerle tanıştığı tespit edildi. Savcılık, şoför Kadir Y., Halil M., Ayhan M., Muhammer G. ve Lütfi S. hakkında "Nitelikli yağma, alıkoyma, kredi kartının kötüye kullanılması, suç eşyasının satın alınması veya kullanılması" suçlarından her sanık için ayrı ayrı 18 yıl 9 aydan 64 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Turan Ç. hakkında da "Suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi, banka veya kredi kartlarınının kötüye kullanılması" suçlarından 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açıldı. 

Haber Kaynağı: SABAH
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber