Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Eylül 2017 - 09:33 Yorum: 0

Kadıköy’de maç izleme hayali gerçek oldu

Konya'nın Bozkır ilçesinde yaşayan Fenerbahçe taraftarı bir kişi, Kadıköy'de maç izleme hayalini Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik...

Kadıköy’de maç izleme hayali gerçek oldu

Konya'nın Bozkır ilçesinde yaşayan Fenerbahçe taraftarı bir kişi, Kadıköy'de maç izleme hayalini Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik sayesinde gerçekleştirdi.

Bozkır ilçesinde amatör spor kulübü Bozkır Gençlerbirliği futbol takımında malzemeci olarak çalışan Ahmet Güven (37) taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin İstanbul Kadıköy'deki Şükrü Saraçoğlu Stadında maç izleme hayaline Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile kavuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in girişimleriyle Konya'dan uçak ile İstanbul'a giden Ahmet Güven, Fenerbahçe'nin 2-1 kazandığı derbiyi tribünden izledi. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Güven, "Yıllardır tek istediğim Fenerbahçe'nin maçını Kadıköy'de izlemekti. Benim bu hayalimi gerçekleştirmemi sağlayan Faruk Özçelik'e teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber