Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 13:24 Yorum: 0

Kadıköy’deki ünlü gece kulübünde yaşanan ilginç kaza kamerada

Kadıköy'deki ünlü bir gece kulübünde Nagihan Örküş adlı genç kızın yüzünde şişe patladı.

Kadıköy’deki ünlü gece kulübünde yaşanan ilginç kaza kamerada

Kadıköy'deki ünlü bir gece kulübünde Nagihan Örküş adlı genç kızın yüzünde şişe patladı. İddiaya göre, genç kız patlayan şişe nedeniyle kör olurken yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Olay, 14 Ocak'ta Kadıköy'deki ünlü bir gece kulübünde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Nagihan Örküş bir arkadaşıyla gece kulübüne eğlenmeye gitti. Daha sonra inanılmaz bir kaza meydana geldi. Genç kızın yüzünde şişe patladı. Patlayan şişeden saçılan camlar ise genç kızın sol gözüne geldi. Genç kızın sosyal medyada yaşananları anlatması ve sol gözünü kaybettiğini açıklaması ise tartışmalara neden oldu.

İlginç kaza kamerada

Yaşanan ilginç kaza kameralara da yansıdı. Görüntülerde gece kulübünde çalışan barda görevli şahıs içecekleri genç kızın önüne bırakıyor. Bir anda şişe patlıyor ve genç kızın yüzüne geliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber