Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Ocak 2018 - 14:38 Yorum: 0

Kadim başkentten ‘Afrin’e Türk bayraklı selam

Osmanlı'ya 92 yıl başkentlik yapan ve "sultanların şehri, şehirlerin sultanı" olarak anılan kadim şehir Edirne'de, bir grup fotoğraf sanatçısı Afrin'deki...

Kadim başkentten ‘Afrin’e Türk bayraklı selam

Osmanlı'ya 92 yıl başkentlik yapan ve "sultanların şehri, şehirlerin sultanı" olarak anılan kadim şehir Edirne'de, bir grup fotoğraf sanatçısı Afrin'deki kahraman Mehmetçik'e selam göndermek için tarihi taş köprüye dev Türk bayrağı astı.

Edirne'de bir grup fotoğraf sanatçısı, Edirne'nin eşsiz mimari yapıları arasında yer alan ve Tunca Nehri'nin üzerinde adeta bir gerdanlık gibi uzanan Tunca Köprüsü'ne astıkları dev Türk bayrağı ile Afrin'de görev yapan kahraman Mehmetçik'e selam gönderdi. Hava sıcaklığının eksi 2 derece olduğu sabah saatlerinde havadan görüntülenen tarihi taş köprü, dev Türk bayrağı ve muhteşem doğasıyla görenlere seyir zevki sundu.

"Allah yar ve yardımcıları olsun"

Edirneli fotoğraf sanatçısı Hamza Tanrıseven, "Suriye bölgesinde ve Afrin'de terörist grupları ile amansız mücadele eden kahraman Türk askerimizin yanında olamasak da ay-yıldızlı bayrağımızla onlara selam göndermek ve destek olmak istedik. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber