Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

"Kadın Çiftçi Eğitimi" işbirliği protokolü

Kırklareli'nde eğitim verilen 320 kadın çiftçiye belgeleri verildi

'Kadın Çiftçi Eğitimi' işbirliği protokolü

KIRKLARELİ (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği arasında imzalanan "Kadın Çiftçi Eğitimi" işbirliği protokolü kapsamında eğitim verilen kadın çiftçilere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Ticaret Borsası salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kadının elinin değdiği her yerde bereket olduğunu söyledi.

Her başarının arkasında bir kadının olduğunu ifade eden Vali Civelek, eğitimler ile kadın çiftçilerin bilinçli bir şekilde çiftçilik yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların arından Vali Civelek, 320 kadın çiftçiye belgelerini verdi.

Konuşmaların ardından Vali Civelek ve beraberindekiler Tarım ve İnsan Konulu fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber