Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 24 Ocak 2018 - 14:28 Yorum: 0

Kadın çiftçilerden Vali Toprak’a teşekkür ziyareti

Hakkâri Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi üyeleri, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek, kendilerine sağlanan desteklerden dolayı teşekkür...

Kadın çiftçilerden Vali Toprak’a teşekkür ziyareti

Hakkâri Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi üyeleri, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret ederek, kendilerine sağlanan desteklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi olarak kurdukları seralarda süs bitkisi yetiştiriciliği yapan kadın çiftçileri kutladı. Vali Toprak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 18 Kasım 2017 tarihinde kente yaptığı ziyarette incelemelerde bulunduğu seralarda, kış mevsiminde de süs bitkisi yetiştiriciliği yapılabilmesi için ısıtma konusunda kadın çiftçilere verdiği sözü yerine getirdiğini ifade etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sağlanan ödenekle iki adet süs bitkisi yetiştiriciliği serasına modern ısıtma sistemi (sıcak su ile) kurulduğunu belirten Vali Toprak, "Valilik olarak biz de ısıtma sistemi için kömür, kadın çiftçilerimizin gidiş gelişlerini sağlaması için de ulaşım desteğinde bulunacağız. Ayrıca hazırlanacak proje kapsamında kadın çiftçilerimizi yetiştiricilik yaptıkları alanlarla ilgili olarak Antalya iline göndereceğiz" dedi.

Hakkârili kadın çiftçiler, bölgede süs bitkisi yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması için kendilerine büyük destek sunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Vali Toprak'a teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber