Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Mart 2015 - 11:23 Yorum: 0

Kadın futbolcular, şampiyonluğu 113 golle taçlandırdı

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 6. Grup'ta Osmaniye temsilcisi Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, 11 maçta rakip fileleri 113 kez havalandırdı

Kadın futbolcular, şampiyonluğu 113 golle taçlandırdı

OSMANİYE (AA) - ÜMİT KAHRIMAN - Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 6. Grup'ta sezonu lider tamamlayan Osmaniye temsilcisi Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Spor, 113 golle şampiyonluğu taçlandırdı.

Oynadığı 12 maçta 30 puan toplayan takım, play-off maçlarında başarılı performansını sürdürerek 2. Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Sezonun son maçında Hatay Tavla Gençlik’i 22-0 yenen ekip, maç başına attığı 9 gol ortalamasıyla, kadınlar liginin en çok gol atan takımlarından olmayı başardı.

Antrenör Veysel Karaca, AA muhabirine, takımın ligde başarıyla mücadele ettiğini, sezon sonunda 113 golle şampiyon olduklarını söyledi.

Futbolcularının play-off maçlarında da başarılı olacağına, takımının 2. Lige' yükseleceğine inandığını dile getiren Karaca, şunları kaydetti:

“Sezon boyunca her maçımıza büyük önem verdik. Oynadığımız her maçı farklı kazanarak, rakip kaleye 113 gol attık ve bir anlamda şampiyonluğumuzu taçlandırdık. Bir maça gidemedik. Bundan dolayı hükmen yenik sayıldık ve üç puanımız silindi. Sezon boyunca oynadığımız maçlarda kalemizde sadece bir gol gördük. Sporcularım büyük başarıya imza attı, ilk hedefimize ulaştık. Play-offta bizi daha zorlu rakipler bekliyor. Sporcularıma güveniyorum. 2. Lig'e yükseleceğiz."

Karaca, 4 yeni transferle takımın güçlendiğini belirterek, "Ligde 8 gruptan 16 takım, üst lige çıkmak için karşılaşacak. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanarak kentimize 2. Lig'i hediye etmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Takım kaptanı Derya Serin de arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu, bunun maçlarda sahaya yansıdığını ve farklı galibiyetler aldıklarını söyledi.

Serin, "Arkadaşlarımın 2. Lig hedefine ulaşmak için gayret sarf etmesi sonucu oynadığımız maçlarda çok gol attık. Hedefe ulaşmak için her maçımızı büyük motivasyonla oynadık ve 113 gole ulaştık. Takımımızda tecrübeli futbolcular var. Grup maçlarında gösterdiğimiz başarıyı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kulübün yeni transferi Kübra Çalık da ligde şampiyon olarak ilk hedefe ulaşıldığını, 2. Lig'e çıkmak için de aynı mücadeleyi vereceklerini anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber