Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 12 Mayıs 2016 - 17:08 Yorum: 0

Kadın Kanserlerine Dur Demek İçin Pedal Çevirdiler

Sağlık Bakanlığı tarafından kadın kanserleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen uluslararası katılımlı bisiklet etkinliği için...

Kadın Kanserlerine Dur Demek İçin Pedal Çevirdiler

Sağlık Bakanlığı tarafından kadın kanserleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen uluslararası katılımlı bisiklet etkinliği için milli sporcular pedal çevirdiler.

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda düzenlenen programa Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Kızılcahamam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Uzun, Hastane Müdürü Hüseyin Tekin, Halk Sağlığı çalışanları, sağlık personeli ve Perihan Erdoğan Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri kendi bisikletleri ile katıldılar. Etkinliğe belediye olarak destek vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, "Sağlık Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu bu etkinliğin ikinci ayağını Kızılcahamam'dan başlattıkları için Sağlık Bakanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve Türkiye Halk Sağlığı Kurumu'na teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklere belediye olarak destek vermekten memnuniyet duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Kanser tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de ciddi bir problemi. Bakanlığın bu konuya el atması ve dikkat çekmesi de önemli bir etkinlik" dedi.

Viyana'dan bisikletleriyle yola çıkan gönüllü sporcular, Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız tarafından verilen start ile İstanbul'a hareket ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber