Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Haziran 2021 - 12:43 Yorum: 0

Kadın konukevlerinde İş Kulübü eğitimleri ile kadınlar kendi ayakları üzerinde duruyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kadınlar başta olmak üzere gençlerin ve engellilerin iş hayatına katılmalarını sağlamak için İŞKUR iş birliği...

Kadın konukevlerinde İş Kulübü eğitimleri ile kadınlar kendi ayakları üzerinde duruyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kadınlar başta olmak üzere gençlerin ve engellilerin iş hayatına katılmalarını sağlamak için İŞKUR iş birliği ile yürüttüğü İş Kulübü eğitimleri, kadın konukevlerinde de sürüyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadın konukevlerinde hizmet alan kadınları ekonomik hayata katılımları konusunda bilgi ve beceri kazanmaları, toplumsal ve ekonomik alanda güçlenmeleri, daha nitelikli işlerde yer almaları ve kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için desteklemeye devam ediyor. İŞKUR iş birliğinde 81 ilde Bakanlığa bağlı kadın konukevlerinde hizmet alan mağdur kadınlara yönelik başlatılan İş Kulübü eğitimleri çevrim içi ortamda veriliyor. Eğitimlerde kadınların mesleki becerilerini geliştirerek ekonomik olarak yeniden kendi ayakları üzerinde durabilmeleri hedefleniyor.

860 kadın İş Kulübü eğitimlerine katıldı

Mayıs ayı itibarıyla kadın konukevlerinden hizmet alan 860 kadın İş Kulübü eğitimlerine katıldı. Bakanlığa bağlı kadın konukevlerinden hizmet alan kadınlara eğitim vermek üzere kuruluşlarda görevli yönetici ve meslek elemanlarına da "Finansal Okuryazarlık" ve "Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği" başlıkları altında eğitici eğitimleri veriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber