Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Eylül 2018 - 11:58 Yorum: 0

Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor

Muratpaşa Belediyesi'nin bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali'nde 3'üncü gün Naciye Çokbilir ardından Yankır-Grup...

Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor

Muratpaşa Belediyesi'nin bir ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez düzenlenen Kadın Kooperatifleri Festivali'nde 3'üncü gün Naciye Çokbilir ardından Yankır-Grup Avrasya konseriyle sona erdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Yerel ve genel kamu yönetimleri temsil-tören hediyelik eşyalarını kadın kooperatiflerden temin etsin" çağrısı yaptığı ve Türkiye'de kadın kooperatiflerini ilk kez aynı pazar ortamında biraraya geldiği Kadın Kooperatifleri Festivali'nde 3'üncü gün geride kaldı. 1 Eylül Dünya Barış Günü, Cumartesi, Leman Sam konseriyle başlayan ve "Kadın Kooperatifleri Çalıştayı'na da ev sahipliği yapan festivalin 3'üncü günü Naciye Çokbilir ve Yankır -Grup Avrasya konseri vardı. Muratpaşa Kent Meydanı'nda devam eden festivalde konserlere ilgi yoğundu. Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği Kadın Kooperatifleri Festivali Çarşamba günü sona erecek.

Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor

Kadın Kooperatifleri Festivali devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber