Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 23 Ocak 2015 - 15:46 Yorum: 0

Kadın koruma evi yapmak istiyoruz

Kısa adı HİMYAÇDER olan Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği yardımseverleri bir öğlen yemeğinde bir araya getirecek.

Kadın koruma evi yapmak istiyoruz

MALATYA - Kısa adı HİMYAÇDER olan Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği yardımseverleri bir öğlen yemeğinde bir araya getirecek.

Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Haydar Karaduman ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüşen HİMYAÇDER Genel Başkanı Ece Budan ve Yönetim Kurulu üyeleri önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, Malatya basınından her zaman destek ve ilgi gördüklerini ifade ederek “Malatya basını her zaman yanımızda olmuştur” dedi.

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ece Budan 11 İl de şube açtıklarını bazı illerde de şube açmak için teklif aldıklarını ancak bunları incelediklerini ifade ederek “Malatya’mızda yardıma muhtaç çok insanımız var. Onların dertlerine bir nebze yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şubelerimizin bulunduğu 11 il de de önemli yardımlar yapıyoruz. Yarıma muhta. Yaşlı, çocuk ve kadınlara daha fazla yardım edebilmek amacıyla 31 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 12.00’de Double Tree by Hilton Otel de öğlen yemeği vereceğiz. Basınımız ve hayırseverlerimiz bu yemeğe davetlidir” dedi.

“KADIN KORUMA EVİ YAPMAK İSTİYORUZ”

HİMYAÇDER OLARAK Malatya da bir kadın koruma evi yapmak istediklerini bunun içinde proje hazırlayarak Malatyalı iş adamlarının desteğine sunacaklarını ifade eden Himayeye Muhtaç Yaşlılar Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Ece Budan “Kadın koruma evini yaparak himayeye muhtaç kadınlarımıza daha iyi hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber