Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Haziran 2015 - 15:38 Yorum: 0

Kadın Meclisi Mevlana Şehri Konya’yı Gezdi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kültürel geziler kapsamında Mevlana Şehri Konya’ya bir gezi düzenledi.

Kadın Meclisi Mevlana Şehri Konya’yı Gezdi

Düzenlenen geziye Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Saliha Bulut ve kadın meclisi üyelerinden oluşan 45 kişilik bir grup katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu, 2015 yılında Kadın Meclisi olarak birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini söyleyerek, yaz sezonu ile birlikte kısa bir süreliğine çalışmalara ara vereceklerini söyledi.  Dirikolu, bu kapsamda tertip edilen Konya gezisi ile hem kadınların yılsonu yorgunluklarını atmalarını hem de kadınların ülkemizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini görme fırsatı yakalamış olduklarını ifade etti.

Kadın Meclisi olarak kadınların her alanda kendilerini geliştirebilmeleri adına çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini söyleyen Dirikolu, “ Bizlere destek olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım’a ve yapılan tüm etkinliklerde yer alan Kadın Meclisi üyelerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Düzenlenen gezide kadın meclisi üyeleri; Mevlana Müzesi, Alaaddin Tepesi, Alaaddin Cami,  Kapu Cami, Selimiye Cami, Şehitlik Müzesi, Kelebekler Vadisi, Konya Seyir Tepesi, Tarihi Bedesten Çarşısını gezdiler.

manseet-009.jpg

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber