Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 06 Haziran 2022 - 17:48 Yorum: 0

Kadın muhtarlar Kütahya’da

Kütahya'yı ziyarete gelen Türkiye Kadın Muhatlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ı...

Kadın muhtarlar Kütahya’da

Kütahya'yı ziyarete gelen Türkiye Kadın Muhatlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Erenoğlu, Kütahya'nın turizm açısından zengin bir il olduğunu dile getirdi.

Bir dizi gezi ve incelemeler için Kütahya'ya gelen Türkiye Kadın Muhatlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret için teşekkür eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, "Bugün çok kıymetli misafir grubumuzu Kütahya Belediye'mizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti sizlerle paylaşıyorum. Türkiye Kadın Muhtarlar Derneği'nin Sayın Genel Başkanı Serpil Erenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri muhtarlarımıza ve Kütahya'daki kadın muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kütahyalı hemşehrilerim adına şehrimize hoş geldiniz ve Rabim yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Türkiye Kadın Muhatlar Derneği Genel Başkanı Serpil Erenoğlu Kütahya'da olmaktan ve Kütahya'yı tanımaktan mutlu olduklarını dile getirerek, "Kütahya, coğrafi, tarihi ve kültürel açıdan güzel bir şehir. Katkı ve desteklerinden dolayı Kütahya Belediyesi ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a teşekkür ediyoruz. Kütahya sakin bir şehir. Turizm açısından çok zengin bir il ve herkesi Kütahya'yı görmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber