Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ağustos 2017 - 15:53 Yorum: 0

Kadın öğretmene uçan tekme

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde alkollü oldukları belirlenen bir grup önce öğrencilere sonra kadın öğretmene tekme tokat saldırdı.

Kadın öğretmene uçan tekme

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde alkollü oldukları belirlenen bir grup önce öğrencilere sonra kadın öğretmene tekme tokat saldırdı. O anlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Olay, 17 Ağustos tarihinde Göksun Fen Lisesi Pansiyonunda yaşandı. Gece yarısı pansiyonda kalan öğrencilere saldıran alkollü grup kendilerine engel olmaya çalışan matematik öğretmeni Özgen Adıyeke'ye de saldırdı. Kadın öğretmene tekme tokat saldıran şüpheliler, yaşanan arbede sonrası gece karanlığında izlerini kaybettirdi.

Güvenlik kameralarının saniye saniye görüntülediği olayda şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber