Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 12:28 Yorum: 0

Kadın sanatçılardan eğitime destek

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği tarafından toplanan kırtasiye malzemeleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim...

Kadın sanatçılardan eğitime destek

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği tarafından toplanan kırtasiye malzemeleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi.

150'ye yakın ihtiyaç sahibi çocuğun okul öncesi kırtasiye malzemesini temin edebilmek için kampanya başlatan Kadın Sanatçılar Derneği, malzemeleri İlçe Müdürlüğü'ne teslim etti. Ayvalık Şubesi Başkanı Gamze Oruç Altınok, "2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi Ayvalık'ta yaşayan çok sayıda ihtiyaç sahibi çocuğu düşünerek böyle bir kampanya başlattık. Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ile görüşmemiz sonucunda kendisinden bu konuda destek aldık. Hayırseverlere yardımlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber