Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Haziran 2015 - 18:37 Yorum: 0

Kadın suikastçi yolda yakalandı

İstanbul Polisi, bir suikasti daha son anda engelledi.

Kadın suikastçi yolda yakalandı

Şenol GEZER
Hücreevden çıkarak Beşiktaş’taki hedefe yönelen DHKP-C’li tetikçi T. Ö., kıskıvrak yakalandı. Militanın üzerinden cephanelik çıktı.

Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ortaklaşa gerçekleştirdi. Alınan bir istihbaratı değerlendiren TEM görevlileri, DHKP-C üyesi militan T. Ö.’nüm eylem hazırlığı yaptığını tespit etti. Militanın suikast için harekete geçtiğini tespit edem dedektifler, operasyon kararı aldı. TEM ÖZEL TİM, adım adım takip ettiği militan T. Ö., Beşiktaş Vapur İskelesi’nde etkisiz hale getirdi.

AYAKLI CEPHANELİK
Yakalanan militanın üzerinde yapılan aramada; 1 adet 9 mm çaplı tabanca, adet şarjör ve 89 adet mermi ele geçirdi. Vatan Caddesi’ndeki TEM Şube’de sorguya alınan militan adliyeye sevk edildi. Militanın Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerindeki bir güvenlik biriminde görevli bir kişiye yönelik eylem gerçekleştirmek istediği belirlendi.  Bulvar üzerinde askeri ve sivil güvenlik teşkilatları ile lojmanları bulunuyor. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen suikastçi tutuklandı.

Haber Kaynağı: SÖZCÜ
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber