Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Kadına şiddete hayır için fırça atacaklar

Trabzon'da faaliyet gösteren Femin&Art Kadın Sanatçılar Derneği, açık havada 10 metrelik tuval bezi üzerine fırça atarak kadına şiddete dikkati çekecek

Kadına şiddete hayır için fırça atacaklar

TRABZON (AA) - Trabzon'da faaliyet gösteren Femin&Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği, vatandaşın da katılımı ile açık havada 10 metrelik tuval bezi üzerine fırça atarak, kadına şiddete dikkati çekecek.

Derneğin Genel Başkanı Şükran Üst, AA muhabirine, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, vatandaşların da katılımıyla açık havada 10 metrelik tuval bezi üzerine fırça darbeleriyle, kadına şiddete hayır mesajı vereceklerini belirtti.

Üst, projenin eş zamanlı olarak temsilcilikleri bulunan 26 ülke ve Türkiye'nin 30 ilinde de yapılacağını vurgulayarak, çalışmaların görsellerinin de daha sonra bir araya getirilip Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın anısına katalog yapılacağını ifade etti.

Etkinliğin 8 Mart Pazar günü Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda organize edileceğini belirten Üst, insana, doğaya ve hayvanlara da şiddetin uygulanmadığı barış, dostluk, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünya istediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber