Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Mayıs 2016 - 16:24 Yorum: 0

Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele Eğitimi

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü, "Aile İçi Şiddetle Mücadele Eğitimi" düzenledi.

Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetle Mücadele Eğitimi

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü, "Aile İçi Şiddetle Mücadele Eğitimi" düzenledi.

Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü, Aile İçi Şiddetle Mücadele Projesi çerçevesinde başlatılan, kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratmak ve kamu kurumlarında çalışan sağlık personellerinin daha etkin ve bilgili hale gelebilmesi amacıyla eğitim çalışması düzenledi. Eğitim çalışması, Müdürlük Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesinde görev yapan Psikolog Çağlar Kuzu ve Sosyal Hizmet Uzmanı Durmuş Top tarafından Müdürlük Eğitim Salonunda yapıldı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, "Merkez ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezlerinde görev yapan sağlık personellerine Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin önlenmesi kapsamında hizmet içi eğitimlere başlanmış olup, İlimizde görev yapan tüm Aile Hekimlerine ve Aile Sağlığı Elemanlarına yönelik eğitimler devam edecektir. Eğitim sonunda personele konuyla ilgili afiş, broşür ve kılavuzlar dağıtılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber