Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 18 Ağustos 2017 - 17:33 Yorum: 0

"Kadınlar, bitki özlü saç bakım ürünlerini tercih ediyor"

Biota Laboratuarları Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Türkoğlu, Türkiye'de ve dünyada her geçen gün bitki özlü saç bakım ürünlerinin sağlıklı...

'Kadınlar, bitki özlü saç bakım ürünlerini tercih ediyor'

Biota Laboratuarları Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Türkoğlu, Türkiye'de ve dünyada her geçen gün bitki özlü saç bakım ürünlerinin sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar tarafından daha fazla tercih edildiğini söyledi.

Biota Laboratuarları Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Türkoğlu, kadınların sağlıklı, çabuk uzayan ve parlak görünen güçlü saçlara sahip olmak istediklerini belirterek, "Son yıllarda geçirilen bazı hastalıklar, dengesiz beslenme, yanlış kozmetik ürün seçimi ve çevresel faktörlerden dolayı kadınların saçları ile ilgili yaşadığı sorunlarda artış görülüyor. Güzel ve canlı saçlara sahip olmak için, saçların daha hızlı uzayabilmesi için saç yapısına uygun doğru saç bakım ürünlerinin kullanımı da büyük önem taşıyor"dedi.

Türkiye'de ve dünyada her geçen gün bitki özlü saç bakım ürünlerinin sağlıklı saçlara sahip olmak isteyen kadınlar tarafından daha fazla tercih edildiğini ifade eden Prof Dr. Murat Türkoglu,"Yüzyıllardır güzellik reçetelerinde yer alan sarmaşık bitkisi, artık saç bakım ürünlerinde yer alarak sağlıkla uzayan saçlara kavuşmak için önemli faydalar sağlıyor. Uzun yıllar süren Ar-Ge çalışmaları sonucu "Orman Sarmaşığı" bitkisinden elde edilen phytosterol etken maddesinin kanıtlanmış etkisini Restorex şampuan ve saç bakım ürünlerinin bitkisel formüllerine entegre ederek saçlarını sağlıklı uzatmak isteyen kadınların beğenisine sunduk. Orman sarmaşığının içeriğinde bulunan flavonoidler, bitkisel vitamin ve minerallerin bileşenleri saç dökülmesinin azalmasına yardımcı olduğu gibi saçların normalden daha sağlıklı uzamasını sağlıyor. Şampuan ve saç bakım ürünlerimiz, phytosterol içeren bitkisel formülü saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağladığı gibi saçların uzamasında etkili olarak saçları güçlendirip dökülmesini de azaltıyor. Formülündeki bitkisel vitamin ve mineraller ile saç köklerini besliyor, saçlar sağlıkla uzarken derinlemesine temizleniyor ve parlaklık kazanıyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber