Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2021 - 10:13 Yorum: 0

Kadınlar, Kadınlar Günü’nü kan vererek kutladı

Türk Kızılay Adana Şubesi ve Adana Kadın Kolları organizasyonu ile "Dünya Kadınlar Günü" kutlandı.

Kadınlar, Kadınlar Günü’nü kan vererek kutladı

Türk Kızılay Adana Şubesi ve Adana Kadın Kolları organizasyonu ile "Dünya Kadınlar Günü" kutlandı. Etkinliğe katılan kadınlar kan vererek, örnek bir kutlama yaptılar.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı, Kızılay Kan Bağış Evi önündeki Gençlik Meydanı'nda, Kızılay Adana Şubesi'nin ev sahipliğinde, pandemi kuralları kapsamında düzenlenen etkinlikte, kadınların önemine işaret etti.

Saygılı, yaptığı konuşmada, "Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren tüm annelerimizi ve kadınlarımızı en kalbi duygularla selamlıyor, bu vatan için canlarını feda eden evlat yetiştiren şehit annelerimizin ve evlat nöbetini sürdüren Diyarbakır annelerini ellerinden öpüyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Etkinliğe, Adana Milletvekili Tamer Dağlı'nın eşi Atiye Dağlı, Kızılay Başkanları Cabbar Konuk, Asım Gül, Yıldıray Özbek, Reşat Karaca ve Adnan Ekiz ile Kadın Kolları Başkanı Tülay Kümber, Remzi Ergü ve Genç Kızılay gönüllüleri katıldı.

Kadınların kan vererek Kadınlar Gününü kutladıkları etkinlikte, Tülay Kümber, "Hilali Ahmer Hanımlarını" konu alan etkileyici bir konuşma yaptıktan sonra "Birlikte olursak, birlikte yürürsek, iyilik büyür, merhamet büyür, şefkat büyür" çağrısında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber